ANSIGTSREFLEXOLOGI I HELSINGØR

Ansigtsreflexologi

Ansigtsreflexologi strækker sig mange tusinde år tilbage og har rødder tilbage til både ægyptiske, orientalske og indianske samfund. Det er en moderne teknik, som er reformeret og ændret ud fra den orientalske medicins grundprincipper, antikke indianske behandlingsformer og sammenfattet med neuro-anatomiske observationer.

Ansigtsreflexologi udføres via manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet. Metoden praktiseres dermed på samme måde som zoneterapi (fødder).

Hvordan virker ansigtsreflexologi?

Ved behandlingen foretages der en undersøgelse, hvor ubalancer vurderes individuelt. Derefter behandles via stimulering af punkter, som er kombineret ud fra orientalske teorier, samt viden om det centrale nervesystem.

Ved stimulering af neurologiske baner og akupunktur punkter i ansigt og kranie sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen. Ansigtsreflexologien går dermed direkte ind og påvirker sansenerverne og hjernecentrenes funktioner. Som eksempel reguleres kemiske processer, blodkredsløbet og det psykiske overskud.

Hvad er ansigtsreflexologi godt for?

Ansigtsreflexologi er en blid og beroligende behandling, som styrker både din fysiske og psykiske sundhed. Den virker således styrkende på dit immunforsvar og kan afhjælpe forskellige skavanker og lidelser.

Det kan eksempelvis være hormonelle ubalancer, som forekommer i puberteten og overgangsalderen, allergi, uro, angst, stress, depression, tilpasnings- og adfærdsvanskeligheder, samt eftervirkninger ved hjerneblødninger m.m.

Hvem er det godt for?

Ansigtsreflexologi anbefales til mennesker i alle aldre. Den fremmer blodgennemstrømningen og opstrammer ansigtets muskler, så du bevarer eller forøger spændstigheden i dit ansigt. Behandlingen er derfor særdeles egnet til træt eller hængende ansigtshud.

Ansigtsreflexologi er også en god til børn med indlæringsvanskeligheder eller hyperaktivitet som følge af stress.

Ønsker du en behandling af hele kroppen, tilbyder vi hos Lifeline Care også fysiurgisk massage, som kan hjælpe med at løsne spændinger i muskulaturen.

Praktisk at vide inden behandlingen

  • Der beregnes en lille time til behandlingen (45 min)
  • Det vil være en fordel at møde til behandlingen uden make-up
  • Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter behandlingen, da dette hjælper kroppen med at rense ud
  • Man kan reagere med en eller flere af følgende reaktioner efter behandlingen: mere energi, træthed, øget vandladning – grumset urin pga. udrensning af affaldsstoffer, øget tarmfunktion og/eller kortvarig opblussen af tidligere ubehandlede ubalancer

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om ansigtsreflexologi? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 26 57 80 30.

Du kan også altid bestille en tid til en behandling på vores klinik på Stengade 53 i Helsingør, eller på vores klinik på Frederiksberg.

Lifeline Care Helsingør

Strandgade 95
3000 Helsingør

CVR NR. 32186629