AROMATERAPI MASSAGE I HELSINGØR

Hvad er aromaterapi massage?

Ved aromaterapi massage er der tilført æterisk olie til basisolien, som anvendes til massagen. Det kan dog også være selve rummet, der har fået en duft infusion under din massage.

De æteriske olier kan påvirke vores humør. Derfor er de brugbare, hvis du eksempelvis lider af stress, modløshed, uro osv.

Hvordan fungerer behandlingen?

Der findes flere dokumenterede studier, der viser, at æteriske olier kan have en effekt i forbindelse med for eksempel angst, smerte og stress.

Olierne påvirker vores limibiske system (den del af hjernen, der styrer vores hukommelse, følelser og instinktive adfærd) via receptorerne i næsen.

Det kan for eksempel sammenlignes med den tryghed, man føler, når der dufter af hjemmebag. Denne tryghed opstår, fordi duften forbinder os med at komme hjem til sin mor.

De æteriske oliers effekt

Der findes en række studier, som undersøger æteriske oliers effekt på mennesker:

Foruden de ovennævnte studier findes der en lang række andre studier, som undersøger dette område. Som det er med de fleste ting, så har nogle studierne effekt, mens andre ikke har.

Der er dog ingen tvivl om, at visse dufte kan lindre både angst, stress og smerte. Her er det dog vigtigt at lægge vægt på, at de kan lindre, ikke behandle!

Ønsker du hjælp til at behandle eksempelvis stress, tilbyder vi hos Lifeline Care også coaching.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores aromaterapi massage? Så kan du altid ringe til os på telefon 26 57 80 30.

Ønsker du derimod at bestille en tid, så kan du gøre det online lige her:

Vores klinik er placeret centralt i Helsingør på Stengade 53, 2. sal. Men har du brug for massage i Københavnsområdet, kan du også bestille tid på vores klinik på Frederiksberg.

Lifeline Care Helsingør

Strandgade 95
3000 Helsingør

CVR NR. 32186629