BINDEVÆVSMASSAGE/CUPPING I HELSINGØR

Få fjernet spændinger i kroppen

Som bekendt kan vaner fra gentagne bevægelsesmønstre eller fra operations-ar skabe spændinger i kroppen. Når der skabes spændinger i kroppen, skabes der også spændinger i bindevævet.

Bindevævet er et specialiseret netværk, der gennemtrænger enhver struktur i din krop. Det vil sige, at det omslutter alt fra hoved til tå som et stykke sammenhængende væv.

Spændinger der sætter sig i kroppen påvirker derfor også bindevævet. Spændinger i bindevævet kan resultere i pres på nerver, muskler, blodkar og organer. Det har selvfølgelig konsekvenser for kroppen.

Hvis spændingerne i kroppen ikke kan fjernes med en fysiurgisk massage, kan en bindevævsmassage være en mulighed til at lindre spændingerne i bindevævet.

Hvordan fungerer bindevævsmassage?

Ved bindevævsmassage arbejdes der netop med bindevævet. Herved påvirkes dit autonome nervesystem. Det autonome nervesystem er det, der er ansvarligt for regulering af tilstanden mellem spænding og afspænding i hele kroppen.

Når man oplever stress og spændinger i kroppen, anvender det autonome nervesystem det, der kaldes kamp/flugt-refleksen. Denne refleks er den modsatte af afspændingsresponsen.

En behandling med bindevævsmassage er meget vitaliserende, men kan gøre lidt ondt alt efter, hvor mange spændinger der findes.

Bindevævsmassage med cupping

Hos Lifeline Care arbejder vi oftest med en sugekop ved bindevævsmassage. Det effektive sug, der skabes i kopperne virker helt ned i dybden af bindevævet. Dermed kan selv meget gamle og fastsiddende affaldsstoffer i kroppen løsnes.

Det er en gradvis proces, som langsomt løsner bindevævet og derved frigiver affaldsstoffer. Disse transporteres over i de udrensende blodkar og videre til udrensningsorganerne.

Symptomer på affaldsstoffer i bindevævet kan være:

  • Større eller mindre væskeophobninger. Det ses som væskefyldte ben, væske i fingrene, hævelser under øjnene og på øjenlågene og/eller væskeophobninger generelt
  • Huden kan miste noget af sin elasticitet og blive dejagtig/slap/løs/rynket
  • Der kan være enten “lokal” eller generel overvægt, der oftest forveksles med fedt, da det ser ud på samme måde

Bestil en tid

Har du brug for at få frigivet affaldsstoffer i din krop? Så kan du bestille en tid til en bindevævsmassage på vores klinik i Helsingør online:

Lifeline Care Helsingør

Strandgade 95
3000 Helsingør

CVR NR. 32186629