COACHING I HELSINGØR

Få hjælp til at komme videre i dit liv

Hos Lifeline Care tilbyder vi coaching, hvor vi rådgiver og støtter dig til at komme videre, hvis du står ved en korsvej i livet.

Vi hjælper dig, uanset om det gælder jobbet, kærligheden, relationsproblematikker eller noget helt andet. Med coaching får du hjælp til lettere at kunne se, hvilken vej du skal vælge, så du kan opnå det, du ønsker dig af livet.

Body/Mind

Hos Lifeline Care arbejder vi med en holistisk tilgang, hvilket betyder, at vi både ser på body og mind.

Det skyldes, at problemer med psyken kan føre til ondt i kroppen, og omvendt. Derfor er det vigtigt at se på hele kroppen og hele mennesket samlet, så man kan finde frem til årsagerne til problemerne.

En af de metoder, vi anvender inden for coaching er omni-terapi.

Omni-terapi

Ved omni-terapi arbejder vi med samtale på briksen. Du er iført tøj under hele behandlingen.

Omni-terapi er en holistisk behandlingsform, der giver plads til dig, som du er. Den tager udgangspunkt i, at du oprindeligt er helt perfekt. Ifølge omni-terapi skal vi som mennesker lære af livet med vores forskellige udfordringer.

Som mennesker har vi dog nogle gange brug for at få vist og genoplevet de kvaliteter, vi allerede indeholder, men som af den ene eller anden årsag er blevet uklare for os. Det er netop dette, omni-terapi går ind og arbejder med.

Individuelle behandlinger

Omni-terapi er således en meget individuel behandling, da den tager udgangspunkt i den enkelte person og dennes aktuelle livssituation og udfordringer.

Vi arbejder blandt andet med forskellige kropssprog og kvaliteter. På den måde får du indsigt i dine styrker og svagheder. Det betyder, at du kan lære, hvordan du kan gå udenom dine mere eller mindre destruktive tendenser.

Nogle personer har brug for bare én enkelt session, mens andre har brug for en behandlingsrække for at afdække dybere lag.

Har du mange smerter eller spændinger i kroppen, kan vi også hjælpe dig med en fysiurgisk massage. Denne kan hjælpe med at løsne dine spændinger.

Har du nogen spørgsmål om coaching?

Du er altid velkommen til at ringe til klinikken på 26 57 80 30hvis du har nogen spørgsmål om vores coaching eller andre ydelser.

Ønsker du at gøre brug af vores coaching-tilbud, så er du naturligvis også velkommen til at bestille en tid.

Klinikken er central placeret i Helsingør på Stengade 53. 2. sal. Men der er også mulighed for at bestille en tid i vores klinik på Frederiksberg.

Lifeline Care Helsingør

Strandgade 95
3000 Helsingør

CVR NR. 32186629