MASSAGE TIL ERHVERV

Få mere velvære på arbejdspladsen

Hos Lifeline Care tilbyder vi massage-aftaler til virksomheder i Helsingør og omegn.

Vi kører i dag dagligt ud til mange virksomheder, hvor vi yder fysiurgisk massage i arbejdstiden.

Med fysiurgisk massage kan du være med til at sikre, at dine medarbejdere opnår mere velvære i deres arbejdstid. Især hvis medarbejderne sidder meget stille foran en computerskærm, kan de hurtigt få spændinger i nakke og skuldre. Det kan fysiurgisk massage hjælpe med at fjerne.

Aftaler efter jeres behov

Hos Lifeline Care kan vi tilpasse vores virksomhedsmassage til jeres behov. Hos os får I en fast aftale, hvor vi kommer ud med jævne mellemrum.

Hvor ofte vi besøger jeres virksomhed afhænger af, hvor mange medarbejdere I har, der har behov for massage. Vi kan eksempelvis komme en gang om måneden eller oftere, hvis I har behov for det.

Med en virksomhedsaftale hos os, sørger vi typisk for briks, olie, håndklæder m.m.

Foruden at give massage er terapeuten også uddannet til at kunne vejlede om strækøvelser, selvmassage, hjemmebehandlinger og sunde kostvaner.

Det vil sige, at jeres medarbejdere kan få hjælp til at få mere velvære generelt.

Ergonomisk arbejdspladsvurdering

Foruden en fast aftale om virksomhedsmassage tilbyder vi hos Lifeline Care også at udarbejde en ergonomisk arbejdspladsvurdering.

Som en del af arbejdspladsvurderingen, der skal laves ca. hvert 2. år, er det også et krav, at man skal have undersøgt det ergonomiske arbejdsmiljø.

Derfor tilbyder vi hos Lifeline Care at undersøge jeres arbejdsmiljø samt at udarbejde en rapport til jer. Denne rapport indeholder en redegørelse af, hvorvidt arbejdsforholdene er optimale, samt hvad der kan gøres for at gøre det bedre, hvis det vel og mærke ikke er optimalt.

Kontakt os gerne

Har I brug for en fast aftale om massage til virksomheden? Eller skal I have udarbejdet en ergonomisk arbejdspladsvurdering? Så er I velkomne til at kontakte os på telefon 26 57 80 30. Så tager vi en snak om jeres behov.

Lifeline Care Helsingør

Strandgade 95
3000 Helsingør

CVR NR. 32186629