1
3
Fysiurgisk massage2019-02-20T13:10:04+00:00

FYSIURGISK MASSAGE I HELSINGØR

Dybdegående behandling af muskler & led

Hvis man har belastninger i sit bevægeapparat, påvirker det musklerne, hvilket vil føles som spændinger (myoser) i muskulaturen. Det kan både være i forbindelse med motion, idræt, stress, dagligt arbejde eller på grund af længere tids sygdom. Belastningerne fører til myoser, fordi muskelvævet bliver for spændt og dermed for kort.

For at fjerne spændingerne i muskulaturen kan man anvende fysiurgisk massage, som har en gavnlig og hurtig effekt.

Hvordan virker fysiurgisk massage?

Med fysiurgisk massage arbejdes der dybdegående i både væv og muskulatur. Ved behandlingen aktiverer man nervesystemet, hvilket stimulerer blodcirkulationen i muskler og væv.

Samtidig fungerer behandlingen ved, at man øger trykket i muskulaturen, hvorved affaldsstofferne har lettere ved at blive udskilt. På den måde genoprettes balancen i muskulaturen igen.

Fysiurgisk massage kan tilbydes til alle, uanset om man er ung eller gammel, mand eller kvinde.

Fysiurgisk massage i Helsingør til belastninger

Individuelt tilrettelagt behandling

Det er vigtigt ved fysiurgisk massage, at hver behandling udføres efter en grundig anamnese, hvor klienten redegør for sin egen sygehistorie. Ved at foretage en grundig anamnese kan behandlingen nemlig blive tilegnet til netop den enkelte klients behov.

Når man arbejder med fysiurgisk massage, bliver der arbejdet tværfagligt. Det betyder, at der henvises til anden behandling, såfremt klientens problem ikke løses. Det kan også være, at der er behov for en anden udredning eller del-behandling, som kan have gavn for klienten.

Det tværfaglige arbejde går begge veje. Det ses eksempelvis også i de henvisninger, der gives fra sundhedsforsikringerne, at der skal henvises til anden behandling, såfremt der er behov herfor.

Mange ønsker at forebygge og behandles derfor med fysiurgisk massage 6 til 8 gange om året.

fysiurgisk massage i Helsingør

Sundhedsforsikringer der yder tilskud til massage:

√ Mølholm forsikring
√ Tryg Smertefri
√ Skandia Lifeline
√ Falck Healthcare
√ Danica Pension
√ Pension Danmark
√ Nordea Liv & Pension Smertefri
√ Dansk Sundhedssikring

Behandling af krop og sjæl

Ønsker du en behandling af både krop og sjæl, eksempelvis i forbindelse med stress eller anden længerevarende sygdom? Så tilbyder vi hos Lifeline Care også coaching, hvor vi hjælper dig med at komme videre.

Læs mere om vores coaching

Kontakt os

Vil du gerne vide mere om fysiurgisk massage? Så er du velkommen til at ringe til klinikken på 26 57 80 30.

Du kan også bestille en tid til fysiurgisk massage på klinikken på Stengade 53 i Helsingør.

Skulle du have brug for massage i Københavnsområdet, er det også muligt at bestille en tid på vores klinik på Frederiksberg.