HOTSTONE MASSAGE I HELSINGØR

Få fornyet energi

Læg dig til rette, slip bekymringerne og få fornyet overskud og energi.

Hos Lifeline Care tilbyder vi en række forskellige wellness-massager, som eksempelvis hotstone massage.

Hotstone massage blev oprindeligt udviklet af for flere hundrede år siden af indianerne, som brugte massagen terapeutisk. I dag bruges denne massageform primært som wellness-massage og anvendes med henblik på afspænding og ren forkælelse.

En hotstone massage er en fantastisk og helt enestående oplevelse, som du bare må prøve!

Hvad er en hotstone massage?

Hotstone massage er en beroligende afspændingsbehandling for både krop og sjæl. Din uddannede behandler vil starte med at påføre din krop aromatiske olier. Derefter udføres massagen med de varme lavasten, som slutteligt placeres på specielle punkter på din krop.

Massagen udføres med afstressende og blide bevægelser.

Varmen fra stenene vil langsomt brede sig til hele din krop og trænge dybt ind i dine muskler. Du vil mærke, hvordan alle spændingerne i dine muskler løsner sig, og du vil slappe så meget af, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.

Kontakt os

Vil du gerne vide mere om hotstone massage eller om hvilke andre wellness-massager, vi tilbyder? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 26 57 80 30.

Du er naturligvis også velkommen til at bestille en tid på klinikken, hvis du allerede nu ved, at det er en hotstone-massage, du er på udkig efter.

Lifeline Care Helsingør

Strandgade 95
3000 Helsingør

CVR NR. 32186629