PROFIL

hvad vi kan tilbyde dig

I vores klinik i Helsingør tilbyder vi:

– Klassisk Fysiurgisk Massage
– Erhvervsmassage for medlemmer af Lifeline City Care – Helsingør
– Bindevævsmassage
– Hotstone massage
– Chokolademassage – Giver boblende glædefornemmelse i kroppen
– Aromaterapimassage – afstressende og rebalancerende
– Ansigts-og hovedbundsmassage – fjerner spænderinger og hovedpine

– Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning. Den anatomiske viden gør det muligt at lokalisere lidelsen og udføre en specifik behandling herfor. Fysiurgisk massage har været praktiseret siden 1800-tallet og har været anvendt som behandlingsform på danske sygehuse.

Klassisk Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning. Den anatomiske viden gør det muligt at lokalisere lidelsen og udføre en specifik behandling herfor. Fysiurgisk massage har været praktiseret siden 1800-tallet og har været anvendt som behandlingsform på danske sygehuse. Massage er genvej til velvære og sundhed – også selvom du ikke fejler noget.
Massage har en lang række helbredende virkninger; blodgennemstrømningen øges og affaldsstofferne udskilles fra muskelvævet. Dermed forbedres bevægeligheden i muskler og led.

Massage virker smertestillende, da kroppen udskiller endorfiner, der er kroppens naturlige morfinstof.
Massage forkorter din restitution efter muskelskader og hjælper muskelfibrene i at hele.

Hotstone massage

kan anbefales til såvel behandling af muskelspændinger som til velvære-behandling. Stenene bliver placeret under og over kroppen, herefter masseres med stenene direkte på huden i en olie-massage. De varme sten giver dig en følelse af, at dine infiltrationer langsomt smelter ved kontakten med de varme sten og mange varme hænders tryk. Du opnår en dyb afspændt tilstand af krop og sind. Det er en sanseoplevelse du her vælger og samtidig vild forkælelse af dig selv.