PROFIL

hvad Lifeline Care kan tilbyde dig

Hvem er Lifeline Care?

Lifeline Care er en massageklinik, som ligger på Strandgade 95 i Helsingør. Klinikken er drevet af Stella Maria Jensen, som åbnede klinikken i 2009.

Stella har arbejdet som massør siden 2006 og har derfor mere end 10 års erfaring inden for feltet. Samtidig har hun tidligere været lægesekretær, hvilket betyder, at hun er godt velfunderet i hele kroppen.

Det betyder, at du altid kan være sikker på at få den helt rigtige behandling, når du besøger Lifeline Care. Samtidig med, at du naturligvis altid bliver mødt med et stort smil.

En af vores spidskompetencer hos Lifeline Care er fysiurgisk massage, som vi har mange års erfaring med. Fysiurgisk massage kan hjælpe dig, hvis du har ondt i kroppen på grund af muskelspændinger.

Vi arbejder med både krop og sjæl

Hos Lifeline Care mener vi, det er nødvendigt at se på hele kroppen og hele mennesket, når vi udfører behandlinger. Derfor arbejder vi med en holistisk tilgang, hvor vi ser på dig som et helt menneske.

Vores holistiske tilgang skyldes, at ondt i kroppen ofte kan være på baggrund af psykiske ting. Og omvendt. Det er derfor nødvendigt at se på både det fysiske og psykiske i samspil.

Som en del af vores holistiske tilgang tilbyder vi derfor også coaching, som kan hjælpe dig med at komme videre i dit liv.

Hvad tilbyder vi?

Hos Lifeline Care tilbyder vi en række forskellige typer massager, som kan hjælpe dig med at få mere velvære.

Vi kan dermed hjælpe dig, uanset om du ønsker massage på grund af en skade, eller hvis du gerne vil have en wellness behandling.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores behandlinger? Eller ønsker du at vide mere om vores klinik? Så er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 26 57 80 30.

Ønsker du derimod at få en behandling på vores klinik i Helsingør, er du også velkommen til at bestille en tid. Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal have, kan vi vejlede dig, når du er i klinikken.

Afbudspolitik

Vi kan alle blive forhindret i at møde op. Men tænk blot på, at andre kunder kan bruge den tid, du er forhindret i at benytte.

Hvis du er forhindret i at møde til din tid, så meddel os det så hurtigt som muligt. Du kan melde afbud på enten sms eller i en telefonbesked på 26 57 80 30, senest om morgenen på fremmøde dagen.

Herefter tager vi 50% af betalingen. Ved udeblivelse, ser vi os nødsaget til at tage fuld betaling.

Lifeline Care Helsingør

Strandgade 95
3000 Helsingør

CVR NR. 32186629