Psykoterapi: Psykoterapeut der kan hjælpe dig videre

Har du nogle psykiske lidelser eller udfordringer, du godt kunne tænke dig at få hjælp til at forstå og håndtere? Så kan psykoterapi være den rette hjælp, du har behov for. Hos Lifeline Care Helsingør finder du en psykoterapeut i Nordsjælland, der kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Vi arbejder med både krop og sjæl

Hvem kan have gavn af at gå til psykoterapi?

Der kan være flere forskellige årsager til, hvorfor det kan være nødvendigt at gå til en psykoterapeut. De fleste vælger psykoterapi, fordi de har nogle problemer eller udfordringer i deres hverdag, der går ud over deres livskvalitet, mens andre har brug for hjælp til af få afklaret eksistentielle spørgsmål eller til personlig udvikling.

Det overordnede formål med psykoterapi er at hjælpe hver enkelt klient med at være mindre bundet af sine symptomer på psykisk sygdom eller irrationelle behov og dermed få friheden tilbage i sit liv. Det sker blandt andet ved at få indsigt i og forståelse for, hvad det er, der er årsag til de pågældende symptomer og at lære, hvordan man skal håndtere dem, når de melder deres ankomst.

Psykoterapi er en af flere behandlingsmetoder, der er anvendelige i forbindelse med psykiske sygdomme. Det er en kognitiv behandling, der består af samtaleterapi, og som blandt andet kan hjælpe dig, der lider af:

  • Angst
  • Stress
  • Depression
  • OCD
  • Mindreværd
  • Generthed.

Hvad koster en psykoterapeut?

Hvor meget det koster at gå til psykoterapeut afhænger blandt andet af, hvilken terapeut du vælger, og hvor ofte du har brug for psykoterapi. Typisk vil der være tale om en timepris, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig en pris på, hvor meget det vil koste at gå til terapi hos os.

Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi står til din rådighed, hvis du har brug for hjælp til at lære dig selv at kende og forstå dine symptomer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere information om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Lifeline Care Helsingør

Strandgade 95
3000 Helsingør

CVR NR. 32186629